top of page
Search
  • Writer's picturecsyan11

Kopieer Rolex GMT-Master II 126711CHNR 'root beer' horloges

Het heeft lang geduurd, maar Kopieer rolex-horloges heeft uiteindelijk een roestvrijstalen GMT Master II met rode en blauwe Pepsi Cerachrom-omlijsting gegeven. Daarnaast heeft Rolex naar onze mening ook twee nieuwe GMT Master II-horloges toegekend met belangrijkere en nieuwswaardige zwarte en bruine randen. Dit is een hands-on rapport van de nieuwe Rolex GMT-Master II referentie 126711 CHNR "Route beer".


De nieuwe GMT Master II referentie 126711 CHNR is om verschillende redenen opmerkelijk. Allereerst is het de eerste keer dat Rolex Everose gold gebruikte voor GMT Master II. Bovendien is dit de eerste keer dat Rolex een zwarte en bruine Cerachrom-rand heeft geproduceerd. Het algehele resultaat is erg leuk, maar laten we het later hebben over de specificaties van de klok.





Deze behuizing is aan de zijkanten en uitsteeksels iets anders ontworpen, zodat replica rolex horloges het polijstproces kan optimaliseren. Volgens Kopieer rolex-horloges wordt gezegd dat het vloerkleed scherper is en de zaakzijde helderder wordt, maar de meeste mensen denken dat ze van de zijkant moeten kijken om het verschil te overbrengen. De diameter van de behuizing blijft op 40 mm, de waterbestendigheid verandert ook niet met 100 m als gevolg van de Triplock-kroon.



Referentie 126711 CHNR heeft een Oyster-stijl armband. Deze armband heeft een gepolijste centrale schakel van Everose-goud en een zijborstel van roestvrij staal. Het is goed gemaakt en is uitgerust met vertrouwde Oyster Rock vouwsluiting en e-Link uitbreidingen. De Easylink-verlenging is een prachtige uitrusting die de armband snel met ongeveer 5 mm kan verlengen. Dit is een reddingswerker. Vooral als je ergens in het tropische klimaat woont, is het een reddende redder.




Het hoogtepunt van de behuizing is een tweekleurige rand van zwart en bruin. Net als de zwarte en blauwe rand van referentie 116710BLNR in 2013, moet de ring fysiek worden herkend. In tegenstelling tot de Pepsi Cerachrom-ring is deze absoluut blauw en rood. De bruine en zwarte "wortelbier" bezel is dynamischer. Onder direct zonlicht opent het bruine deel van de ring en ziet eruit als honing. Dit is een aanvulling op de armband van Rolesor. Onder lichte besturingsomstandigheden ziet het bruine gedeelte er zachter uit en past het bijna in het zwarte gedeelte van de ring. Zie referentie 126711 CHNR en maak het nog leuker om te dragen.



Een ander element dat deze referentie uniek maakt, is de schaal. De wijzerplaat is zwart, maar onderscheidt zich door 18K gouden tijdmarkering en hand. Zelfs de woorden van GMT Master II zijn goud om 6 uur. Over het algemeen herinner ik je de vintage replica rolex horloges bladwijzerplaat. Dientengevolge heeft verwijzingscijfer 126711 CHNR witte goudmarkeringen en wijzers, in tegenstelling tot andere GMT's. Wat nog belangrijker is, het combineren van een zwarte en bruine rand en kast met een armband, gouden markeringen en wijzers geven de referentie 126711 CHNR een zeer warme uitstraling. Je voelt je bijna wazig vanbinnen.





Er zit ook een grote verandering in het horloge. Het oude kaliber 3186 is verdwenen en in plaats daarvan verscheen een nieuw kaliber 3285. Deze nieuwe beweging heeft de nieuwe Cloneegy-echappement van replica rolex horloges en een langdurige en duurzame levensduur van 70 uur. Dit betekent dat u de Reference 126711 CHNR op vrijdagavond kunt plaatsen en maandagmorgen kunt vastmaken. Omdat het bovendien overeenkomt met de nieuwe "Super Chronometer" -test van Rolex, is het nauwkeurig in 1 dag ± 2 seconden en heeft het een garantie van 5 jaar op lange termijn. Zoals bij alle echte GMT-horloges kunt u individuele wijzers individueel instellen tijdens het verplaatsen van tijdzones zonder dat dit de uurwijzer beïnvloedt.


6 views0 comments
bottom of page